Procedure en voorwaarden certificering tot Medical Examiner of Divers door het European College for Baromedicin (ECB)

Hieronder treft u de toelichting op de richtlijnen voor de internationaal erkende certificering door het European College for Baromedicin (ECB) tot Medical Examiner of Divers.

 

Internationale certificeringen door het ECB vlgs richtlijnen European Committee for Hyperbaric Medicine (ECHM) tot medical examiner of divers:

Het European College of Baromedicine (ECB) heeft de Scott Haldane Foundation (SHF) als enig opleidingsinstituut voor de duikgeneeskunde in Nederland, een ECB/ECHM accreditatie verleend. Dit houdt in dat de cursisten vanaf 1-1-2011 na het volgen van de volledige SHF-basiscursus en succesvol afgesloten examens, zich kunnen laten certificeren als international erkend Medical Examiner of Divers.

Hiervoor gelden de volgende regels.

  • Iedereen die na 1 januari 2011 de SHF-basiscursus (deel I en II) volgt en met een voldoende examenresultaat afsluit, kan zich aanmelden voor de certificering tot medical examiner of divers. Aanmelden kan via de aanmeldprocedure. U ontvangt dan een factuur (momenteel €50,-) voor drie jaar certificering. Uw aanmelding wordt naar de ECB verstuurd. Na controle door de ECB, ontvangt u vervolgens van de ECB uw certificaat.

Aanmelding

Voldoet u aan alle voorwaarden en wilt u zich als Medical Examiner of Divers aanmelden, dan verzoeken wij u het Aanvraagformulier certificering Medical Examiner of Divers af te drukken, in te vullen en te e-mailen naar Het European College for Baromedicine, voor Nederland en België: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De registratie kost €50 per 3 jaar. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL23INGB0001911767 t.n.v. de Scott Haldane Foundation. De certificering vindt plaats door het European College of Baromedicine dat in Italië is gevestigd. Houd rekening met een periode van ongeveer 5 tot 7 weken verwerkingstijd nadat uw aanvraag is ontvangen.

Om het formulier af te drukken heeft u Acrobat reader nodig, Als u dit programma nog niet heeft dan kan hier gedownload worden.

 

 

Neem contact op voor vragen en informatie